Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Olyhorststraat 40 in Gendt 6691 HE

Olyhorststraat 40

6691 HE Gendt
Vraagprijs € 385.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Olyhorststraat ongenummerd (naast huisnummer 40) – 6691 HE GENDT.

Objecten kunnen op vele manieren interesse wekken bij kopers. Hetgeen nu te koop wordt aangeboden, heeft verschillende bestemmingsmogelijkheden, zowel zakelijk als particulier. Hiermee is de locatie zeer aantrekkelijk voor diverse kopers. Het object bestaat uit een viertal traditioneel gebouwde...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1500 m² In units vanaf 1500 m²
Lees meer

Omschrijving

Olyhorststraat ongenummerd (naast huisnummer 40) – 6691 HE GENDT.

Objecten kunnen op vele manieren interesse wekken bij kopers. Hetgeen nu te koop wordt aangeboden, heeft verschillende bestemmingsmogelijkheden, zowel zakelijk als particulier. Hiermee is de locatie zeer aantrekkelijk voor diverse kopers. Het object bestaat uit een viertal traditioneel gebouwde (voormalige vee)schuren gesitueerd in het buitengebied op de grens van de woonkernen Gendt en Doornenburg en grenzend aan het buurtschap Hulhuizen. Een fraaie landelijke omgeving. Maar toch centraal gelegen. Openbare voorzieningen en de schitterende uiterwaarden van de Waal liggen op enkele fietsminuten afstand. Snelwegen A12 en A15 zijn op maar 10 autominuten te vinden.

Interessant zijn de opstallen om minstens drie redenen:

-1. als opslagruimte(n);
-2. als bouwlocatie;
-3. als belegging.

Ad 1:
Circa 1.500 m² opslagruimte verdeeld over vier gebouwen met globale afmetingen van 15 x 35 - 10 x 31 - 10 x 18 - 15 x 27 meter. Twee schuren zijn d.m.v. een corridor van circa 60 m² met elkaar verbonden. Het geheel is gesitueerd op een perceel van 7.500 – 8.000 m² (kadastrale uitmeting dient nog plaats te vinden). Het buitenterrein is grotendeels verhard en bereikbaar via een eigen oprit met afsluitbare poort. Dit buitenterrein biedt voldoende ruimte voor de stalling van bijvoorbeeld voertuigen. Indien hiertoe behoefte bestaat, is het mogelijk om het aangrenzende (circa 1,2 hectare grote) weiland erbij te kopen. Dit weiland maakt vooralsnog geen onderdeel uit van de aanbieding. De gebruiksmogelijkheden zijn niet onuitputtelijk. Op het geheel rust de bestemming ‘wonen’. In overleg met de gemeente kan gekeken worden naar de nadere aanwending.

Ad 2:
Gelet op de oppervlakte van de schuren kunnen deze in het kader van de ‘ruimte voor ruimte regeling’ plaatsmaken voor 1 à 2 bouwkavels. Overleg met de gemeente hieromtrent heeft reeds plaatsgevonden. Een koper dient zelf de benodigde procedure hiervoor te volgen. Na afronding kan het eigen droomhuis gebouwd worden op een royaal perceel met eventuele uitbreidingsmogelijkheid. Ook hier geldt dat het aangrenzende (circa 1,2 hectare grote) weiland erbij gekocht kan worden. Nadere informatie is in te winnen bij de verkopende makelaar.

Ad 3:
Met de huidige rentestanden bent u zich er ongetwijfeld van bewust dat sparen weinig tot nagenoeg geen rendement oplevert. Sterker nog, het kost misschien zelfs geld. Waarom dan niet beleggen in onroerend goed? Eenmaal verhuurd, verdient u de investering binnen afzienbare tijd weer terug. Op dit moment zijn de gebouwen in gebruik bij derden zodat niet gezocht hoeft te worden naar huurders. Maar zelf bepalen wie de gebruikers zijn, is ook geen probleem. Een mooi rendement ligt in het verschiet. Ook bij deze optie kan extra grond verworven worden.

Tot slot. Aankoop van het gehele perceel van 22.375 m² waarvan de schuren met buitenterrein onderdeel uitmaken, is ook mogelijk. Dit geheel bestaat naast bovengenoemde 4 schuren met buitenterrein en weiland uit een goed onderhouden vrijstaand woonhuis met aangebouwde stenen berging, een vrijstaande stenen garage, een extra oprit en een onder architectuur aangelegde tuin. Een fraai ensemble. Informatie met betrekking tot deze mogelijkheid is uitsluitend via een persoonlijk onderhoud met de verkopende makelaar te verkrijgen.

De getoonde foto’s laten slechts een gedeelte zien van hetgeen u kunt verwachten bij een bezichtiging. Voor de juiste indruk nodigen wij u graag uit om alles geheel vrijblijvend ter plaatse te komen bekijken. Wellicht tot snel.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 385.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1500 m² Perceeloppervlakte 7750 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1500 m² Diversen In units vanaf 1500 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten redelijk, goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Prijs
€ 345.000,-
Oppervlakte
1500 m²
In units vanaf
1500 m²

Reageer op een huis

Ben je nieuwsgierig geworden naar een huis? Laat het ons weten en wij vertellen je graag meer.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.