Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Rijndijk 29 A in Doornenburg 6686 MN

Rijndijk 29 A

6686 MN Doornenburg
Koopsom € 263.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

De locatie Rijndijk 29 – Doornenburg wordt herontwikkeld.
 
Op het perceel bevindt zich thans een vrijstaande woonboerderij met diverse voormalige varkensschuren. De varkensschuren mogen worden gesloopt en het opgeschoonde terrein kan dan worden ingericht met twee bouwpercelen. Het bestemmingsplan is reeds aangepast en onherroepelijk geworden. De voormalige...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

De locatie Rijndijk 29 – Doornenburg wordt herontwikkeld.
 
Op het perceel bevindt zich thans een vrijstaande woonboerderij met diverse voormalige varkensschuren. De varkensschuren mogen worden gesloopt en het opgeschoonde terrein kan dan worden ingericht met twee bouwpercelen. Het bestemmingsplan is reeds aangepast en onherroepelijk geworden. De voormalige agrarische bestemming is o.a. aangepast naar ‘wonen’.
 
Het totale perceel (13.495 m²) is als volgt opgedeeld:
-woonhuis met weiland: circa 8.081 m²;
-bouwkavel 01: circa 2.288 m²;
-bouwkavel 02: circa 2.011 m²;
-groenstrook: circa 687 m². Definitieve bestemming nog nader te bepalen;
-Verharding/gemeenschappelijke (mandelige) toegangsweg: circa 428 m².
 
De opgegeven oppervlaktes zijn indicatief. Kadastrale uitmeting dient nog plaats te vinden.
 
Zowel het woonhuis als de bouwkavels zijn fantastisch gelegen. Aan de voet van de Rijndijk en grenzend aan het idyllische riviertje De Linge. Een schitterend vrij uitzicht en de uiterwaarden als achterland. Waar kun je nog fijner wonen?
 
Koper dient zelf zorg te dragen voor de navolgende zaken, te weten:
-aansluiting nutsvoorzieningen;
-aansluiting gemeentelijke riolering (persleiding);
-aanvraag omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning);
-terreininrichting en tuinaanleg.
-sloop en bouwrijp maken. Een offerte hiervoor is reeds aanwezig.
 
De koopsom per bouwperceel bedraagt € 263.000,- v.o.n. Koper is vrij in de keuze van aannemer en architect. De aanvaarding is in overleg. Desgewenst is een spoedige oplevering mogelijk.
 
Het bestaande woonhuis is groot genoeg om er eventueel samen met ouders of kinderen te wonen (dubbele bewoning/inwoning). Ook biedt het voldoende ruimte voor een praktijk aan huis of andere gebruiksmogelijkheden. Dit geldt eveneens voor het bijbehorende weiland. Hier kun je met gemak paarden houden maar ook hobbyboeren of een prachtige tuin aanleggen.
 
Wees nou eerlijk, we hebben toch niet te veel gezegd. Hier wonen, is misschien wel een lang gekoesterde droom. Om deze droom in vervulling te laten gaan, kun je het beste eerst komen kijken. Misschien ben je daarna overtuigd van de schitterende locatie en wil je hier voor lange tijd wonen.
 
Voor meer informatie omtrent de woonboerderij, kijk dan onder Funda woonhuizen Rijndijk 29 – Doornenburg of bezoek onder website. Bellen of mailen mag uiteraard ook.
 
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 263.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2288 m² Kadasteroppervlakte 2288 m² Kadastrale gegevens Gemeente Doornenburg Sectie C Perceelnummer 390 Oppervlakte 2288 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Reageer op een huis

Ben je nieuwsgierig geworden naar een huis? Laat het ons weten en wij vertellen je graag meer.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring