Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Griftdijk Noord in Lent 6663 AA

Griftdijk Noord

6663 AA Lent
Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

ZELF BOUWEN; VOOR VELEN DE ULTIEME DROOM.

Het probleem is vaak het vinden van een geschikt bouwkavel en liefst tegen een aantrekkelijke prijs. Welnu, deze kans doet zich nu voor, namelijk aan de Griftdijk Noord naast nummer 23 in Lent, een prachtige toekomstige locatie in de Waalsprong.

Met deze Waalsprong wordt een nieuw stadsdeel in Nijmegen gerealiseerd aan de overkant...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

ZELF BOUWEN; VOOR VELEN DE ULTIEME DROOM.

Het probleem is vaak het vinden van een geschikt bouwkavel en liefst tegen een aantrekkelijke prijs. Welnu, deze kans doet zich nu voor, namelijk aan de Griftdijk Noord naast nummer 23 in Lent, een prachtige toekomstige locatie in de Waalsprong.

Met deze Waalsprong wordt een nieuw stadsdeel in Nijmegen gerealiseerd aan de overkant van de Waal, direct tegenover het stadscentrum. Daarnaast wordt ook een nieuw centrumgebied gerealiseerd, de Citadel. De Citadel wordt een volwaardig centrum met een ruim aanbod van winkels, kantoren, sport, cultuur en horeca voor de inwoners van Nijmegen Noord. Ook komen er bedrijventerreinen, scholen en diverse uitvalswegen. Bovendien krijgt dit uitbreidingsplan een uitgestrekt water- en recreatiegebied, de ‘Landschapszone’.

Het bouwperceel ligt aan de rand van de nieuwe (toekomstige) woonwijk ‘Woenderskamp’ op de grens met de (nieuwe) wijk ‘Broodkorf’; een prima locatie aangezien dit t.z.t. aan de zuidzijde is gesitueerd aan de Citadel en aan de noordzijde aan Waaijenstein, het meest westelijk gelegen parkdeel van de Landschapszone. Verder wordt op zeer korte afstand de aansluiting van de 2e stadsbrug en het Citadel College gerealiseerd. Bestaande bedrijfsgebouwen zullen dan verdwijnen. Ook het nieuwe NS-station bevindt zich in de directe omgeving.

Al met al een mooie centrale plaats en zeker naar de toekomst gericht een prima investering.

Het bestemmingsplan is reeds gewijzigd en behalve het aanvragen van een bouwvergunning staat niets meer in de weg om uw droomwens te verwezenlijken. Zelfs een bodemonderzoek is uitgevoerd.

Het perceel is bestemd voor de bouw van een (groot) vrijstaand woonhuis met een royaal bijgebouw. Het woonhuis kan tevens ingericht worden voor aan huis verbonden bedrijfsactiviteiten. Door de ligging is het hiervoor uitermate geschikt.

Kenmerken perceel:

-Perceelsgrootte: 995 m²;
-Frontbreedte: voorzijde circa 32 meter, achterzijde circa 19 meter;
-Perceelsdiepte: circa 40 meter;
-Situering achtertuin: zuidwesten, vrij uitzicht;
-Bereikbaarheid: zondermeer goed;
-Vraagprijs: € 325.000,00 kosten koper;
-Aanvaarding: in overleg, desgewenst spoedig.

Voor meer informatie, neem dan contact op met de verkopende makelaar of download de brochure.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht en open ligging Indeling Perceeloppervlakte 995 m² Kadasteroppervlakte 995 m² Kadastrale gegevens Gemeente Nijmegen Sectie F Perceelnummer 166 Oppervlakte 995 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Reageer op een huis

Ben je nieuwsgierig geworden naar een huis? Laat het ons weten en wij vertellen je graag meer.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.