Mijn favorieten

Aankoop van een huis

Op zoek naar je droomhuis? Of heb je die al gevonden en wil je een bod doen? Laat de makelaars van Klarenbeek Vastgoed je helpen.
 

Wat kun je van ons verwachten als aankoopmakelaar?

1. Gratis zoekopdracht

Laat ons weten wat voor huis je zoekt en wij houden je op de hoogte van ons nieuwste aanbod. Zelfs voor het op Funda staat! Laat je zoekopdracht gratis en vrijblijvend bij ons achter.


2. We helpen je met het vinden van een huis of pand dat bij je past

Wij krijgen via de NVM als eerste het nieuwe aanbod binnen. En ook via ons persoonlijke netwerk krijgen we exclusieve informatie waar jij je voordeel mee kunt doen. Op basis van jouw wensen geven we je tips over huizen die bij je zouden kunnen passen. 


3. Begeleiding bij bezichtigingen en deskundig advies

We gaan met je mee om het huis te bezichtigen. Met onze kennis van de regio en 20 jaar ervaring kunnen we je goed adviseren. We beantwoorden je vragen, onderzoeken het huis en helpen je eventueel met het inschakelen van specialisten zoals aannemers of bouwkundigen.


4. De onderhandelingen over je huis

Heb je het huis of bedrijfspand gevonden dat je zoekt? Dan helpen wij je met onderhandelen over een realistische prijs.


5. Veel woonplezier!

We nemen al het papierwerk uit handen. We controleren het koopcontract en doen nog een eindinspectie: is het huis achtergelaten zoals afgesproken? We gaan mee naar een laatste bezoek aan de notaris. Daarna kun jij de verhuizing gaan regelen!

 

Waarom anderen kozen voor Klarenbeek vastgoed:

Klarenbeek vastgoed, uw aankoopmakelaar in regio Arnhem Nijmegen  Goed op de hoogte van de markt in Lingewaard en omstreken
Klarenbeek vastgoed, uw aankoopmakelaar in regio Lingewaard  Zorgvuldige begeleiding van de bezichtigingen
Klarenbeek vastgoed, uw aankoopmakelaar Bemmel en omstreken  Professionele onderhandelingen over de prijs
Huis kopen met Klarenbeek als aankoopmakelaar  Alle juridische zaken worden geregeld
Klarenbeek vastgoed, aankoopmakelaar in regio Nijmegen  8,7 op Funda

 
Meer weten over ons als aankoopmakelaar?
Nieuwsgierig naar onze aanpak? Of wil je graag onze hulp bij het vinden van een huis? Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons op 0481 483 122. We beantwoorden met plezier al je vragen.



Huis kopen? Like ons op Facebook voor het nieuwste woningaanbod.



 

Aankoopmakelaar nieuwbouw
De een wil dolgraag een jaren 30-woning, de ander geeft de voorkeur aan nieuwbouw. Niet te duur, niet te klein, op de juiste plek en met voldoende voorzieningen in de buurt. Vaak spelen bij een nieuwbouwwoning andere zaken een rol dan bij een bestaand huis.
Hulp nodig bij het vinden van een prettige en passende nieuwbouwwoning, maar ook bij de onderhandelingen, de financiële en administratieve afwikkeling? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Met onze gratis zoekservice blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.


Aankoopmakelaar bedrijfspanden
Of het nu gaat om een grote ruimte op een bedrijventerrein of een bescheiden ‘opknappandje’ midden in een dorp, het vinden van een bedrijfspand is niet altijd even simpel. Klarenbeek Vastgoed is als geen ander bekend in de regio en helpt je snel op weg. Niet alleen bij het vinden van een geschikt pand, maar ook bij de administratieve en financiële afwikkeling. Zo bespaar je je veel tijd én kopzorgen. Interesse? Neem contact met ons op.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring