Mijn favorieten

Klarenbeek Vastgoed, nieuw maar toch ook vertrouwd!

Sinds de verhuizing circa drie jaar geleden naar Bemmel blaast de wind weer in de zeilen bij Klarenbeek Vastgoed. Aan het einde van de crisis besloten Annette en Henri om hun kantoor van Gendt naar Bemmel te verhuizen om hun klantenkring te vergroten. En met succes.


“Steeds meer mensen weten ons te vinden, vertelt Henri. Naast ons grote bestand in Gendt en Doornenburg begint het aantal klanten in Bemmel en omstreken nu ook behoorlijk toe te nemen”. “Mond op mond reclame is ons beste uithangbord, vult Annette aan. We staan voor deskundigheid, persoonlijke benadering en betrokkenheid. Niet voor niets zijn we gegroeid”.


De groei wordt sinds 1 november jongstleden opgevangen door een nieuwe medewerker. Met makelaar Moreno Joosten is het team aanzienlijk versterkt. Geboren in Doornenburg en met diverse jaren ervaring in de regio is hij een welkome aanvulling. “Hij is jong, enthousiast en zeer bedreven met social media. Dit zorgt ervoor dat we iedere koper of verkoper kunnen helpen, vervolgt Henri verder in het gesprek. De website is net vernieuwd en er liggen allerlei promotieactiviteiten op de plank”.


“En voor mij bestaat bij Klarenbeek Vastgoed de kans om door te groeien. Samen de kar trekken. Een mooi toekomstperspectief, eindigt Moreno”.


Aankoop, verkoop, een taxatie, voor alles kunt u terecht bij Klarenbeek Vastgoed. Ook voor hypotheken, pensioenen of verzekeringen. Klarenbeek Vastgoed werkt al bijna 15 jaar samen met HypotheekCompany Bemmel.


Benieuwd naar de waarde van uw woning? Bel ons voor een gratis waardebepaling.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring