Mijn favorieten

Makelaar Bemmel


Je huis verkopen in Bemmel

Wil jij jouw huis in Bemmel verkopen? Wil je groter, of kleiner gaan wonen? Of ga je verhuizen naar een andere plek? Dan is het aan te raden om een makelaar te kiezen die goed bekend is in de regio. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Bemmel. Al onze makelaars komen uit Bemmel en omstreken. We zijn dus erg bekend in de regio. We hebben als NVM makelaar in Bemmel veel kennis van de lokale markt, en dat geeft voor jou de volgende voordelen:

  • Wij hebben veel contact met potentiële kopers
  • Zowel vanuit ons zakelijke als persoonlijke netwerk
  • We kunnen een goede verkoopstrategie voor je huis bepalen
  • Wij zijn als NVM makelaar in Bemmel betrouwbaar en betrokken
  • We kunnen eenvoudig en snel bij je thuis langskomen

Lees meer over hoe wij je huis verkopen >


Benieuwd welke mensen wij al blij hebben gemaakt met een succesvolle verkoop van hun huis in Bemmel? Bekijk welke huizen wij recentelijk verkocht hebben in Bemmel en omstreken.


Recentelijk verkocht in Bemmel >
 

Makelaar Bemmel Klarenbeek Vastgoed

Een huis kopen in Bemmel

Heb jij je droomhuis gevonden in Bemmel? Of wil je graag in Bemmel en omstreken wonen, maar ben je nog druk op zoek? Wij helpen je graag verder als aankoopmakelaar. Laat een gratis zoekopdracht bij ons achter en blijf op de hoogte van alle nieuwe huizen die te koop komen in Bemmel en in de regio. Of schakel ons in als aankoopmakelaar, en wij begeleiden de volledige aankoop van je huis. Wij zijn goed bekend in de regio, wat voor jou als koper de volgende voordelen heeft:

  • We zijn als NVM makelaar in Bemmel goed op de hoogte van het complete woningaanbod
  • We kunnen je veel vertellen over de regio Lingewaard
  • Je krijgt van ons deskundig advies voor de koop van je huis
  • We kunnen een goede inschatting maken van een realistische aankoopprijs. En we nemen de onderhandelingen voor je uit handen.

Lees meer over ons als aankoopmakelaar >


Ben je benieuwd naar ons woningaanbod in Bemmel? Bekijk alle huizen die wij te koop hebben in Bemmel, en filter meteen op jouw wensen: vrijstaand, met of zonder garage, woonoppervlakte of bouwjaar


Huizen te koop in Bemmel >Huis taxeren in Bemmel

Heb je net een huis gekocht in Bemmel en vraagt de bank om een taxatierapport? Of ga je jouw hypotheek oversluiten? Ook daarvoor heb je waarschijnlijk een taxatierapport nodig. Een (NWWI) taxatierapport in Bemmel mag alleen opgesteld worden door een taxateur uit Bemmel en omstreken. Iemand die bekend is in de regio. Alleen een taxateur die bekend is in Bemmel kan namelijk inschatten welke factoren de waarde van je huis beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingsplannen nabij de woning, of kennis over de bodem. Als NVM makelaar in Bemmel hebben wij voldoende lokale marktkennis om een betrouwbaar taxatierapport voor je te kunnen maken.

Wil je meer weten over ons werk als taxateur in Bemmel?


Lees meer over woning taxeren >Gratis waardebepaling Bemmel

Wil jij een gratis waardebepaling van jouw woning in Bemmel? Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs!

Lees meer over een gratis waardebepaling >


Wonen in Bemmel

Bemmel is een leuke plaats tussen Arnhem en NIjmegen. Met ruim 12.000 inwoners is Bemmel bijna de grootste plaats in de gemeente Lingewaard. Het heeft een leuke dorpskern met veel voorzieningen, van een Hema en een Kruidvat tot diverse supermarkten. Voor een dagje shoppen kun je in Bemmel ook goed terecht, iedere vrijdagavond is het koopavond.. Maar ook de busverbinding naar Arnhem of Nijmegen is vanuit Bemmel erg goed geregeld. Ook voor een avondje uit hoef je Bemmel niet uit: je vindt er genoeg gezellige brasseries en restaurants, en ook in cultureel centrum de Kinkel is regelmatig een optreden of evenement.

In het centrum vind je het gezellige marktplein, waar wekelijks een markt is. De weekmarkt staat er iedere donderdagmiddag. 200 meter verderop ligt Kasteel Kinkelenburg en het gemeentehuis: een mooi kasteel en een geliefde trouwlocatie. Heb je kinderen? Zij kunnen in Bemmel naar school. Er zijn 2 peuterspeelzalen en kinderdagverblijven, diverse basisscholen, en een middelbare school. Ook jouw sport of hobby kun je in Bemmel beoefenen: van zwemmen en fitness, tot rugby,  hockey of voetbal.

Qua omgeving is er genoeg te kiezen. Ga je richting het centrum, dan doet Bemmel stads aan. Zoek je een leuk appartement of tussenwoning in een levendige omgeving? Dan zit je hier goed. Maar je staat ook al vrij snel in het buitengebied, waar je kunt genieten van ongerepte natuur. Hier vind je mooie vrijstaande woningen met veel grond. Ga voor een wandeling naar de Bemmelse Uiterwaarden en geniet van het uitzicht op de Waal. Of ga fietsen over de Waaldijk, richting Nijmegen of Gendt.

Rond 1200 werd langs de dijk een Romaanse kerk gebouwd. Het begin van Bemmel. Het kerkje bevat 16de eeuwse muurschilderingen van bestuurder Joost van Bemmel en zijn vrouw Anna Vaec. Daarna werden er monumentale panden gebouwd. Hiervan is het raadhuis De Kinkelenburg een prachtig voorbeeld. Tegenwoordig heeft het pand voor de gemeente een representatieve functie en is het een zeer gewilde trouwlocatie. Uit het gehele land komen paren naar Bemmel om in De Kinkelenburg te trouwen.
 
Huis Bemmel wordt al in 1354 vermeld. Dit was ooit het stamslot van de Van Bemmels. De prachtige tuin met majestueuze bomen is voor trouwfotografen een gewilde locatie. Bemmel is landelijk bekend als ponydorp. Her en der staan beelden van pony’s. De eerste ponymarkt werd gehouden op 19 augustus 1958. Dit was een primeur voor Nederland, want tot dusver werden pony´s verhandeld op paardenmarkten. Nog steeds worden begin augustus op het marktplein pony’s verhandeld. Inclusief paarden en ezels! Maar ook met paarden wist Bemmel in de internationale schijnwerpers te komen. In 1966 werd Henri Buitenzorg geboren, het paard dat stoeterij Buitenzorg een grote reputatie bezorgde. Een jaar later kwam Jojo Buitenzorg ter wereld en ook dat paard wist talrijke prijzen binnen te slepen.
 
Voor de gemeentelijke herindeling leverde Bemmel een stevig slag op het gebied van woningbouw. Maar liefst drie Vinexwijken, met in totaal 1.500 woningen, stonden op stapel. In 2007 is de bouwopdracht voltooid. Bemmel heeft al geruime tijd een middelbare school. Dit onderwijs trok docenten van buitenaf aan die hun inzet hebben geleverd om van Bemmel een aantrekkelijke plaats te maken met veel sport, evenementen en cultuur. De Bemmelse Dweildag die jaarlijks duizenden belangstellenden trekt, is een treffend voorbeeld. Toestanden op Podium (TOP), ontstaan vanuit de behoefte aan een open podium, zorgt jaarlijks voor zo’n 35 uitgaansavonden met vaak landelijk bekende artiesten. Met muziek, toneel, cabaret en een literair café.  


Wikipedia over Bemmel

Onze Funda bedrijfspagina

Vind ons op Makelaarsoverzicht.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring