Mijn favorieten

Makelaar Gendt


Je huis verkopen in Gendt

Wil jij jouw huis in Gendt verkopen? Wil je groter, of kleiner gaan wonen? Of ga je verhuizen naar een andere plek? Dan is het aan te raden om een makelaar te kiezen die goed bekend is in de regio. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Bemmel maar onze oorsprong ligt in Gendt. Al onze makelaars komen uit Lingewaard en omstreken. We zijn dus erg bekend in de regio. We hebben als NVM makelaar in Bemmel veel kennis van de lokale markt, en dat geeft voor jou de volgende voordelen:

  • Wij hebben veel contact met potentiële kopers
  • Zowel vanuit ons zakelijke als persoonlijke netwerk
  • We kunnen een goede verkoopstrategie voor je huis bepalen
  • Wij zijn als NVM makelaar betrouwbaar en betrokken
  • We kunnen eenvoudig en snel bij je thuis langskomen

Lees meer over hoe wij je huis verkopen >


Benieuwd welke mensen wij al blij hebben gemaakt met een succesvolle verkoop van hun huis in Gendt? Bekijk welke huizen wij recentelijk verkocht hebben in Gendt en omstreken.


Recentelijk verkocht in Gendt >
 

Makelaar Gendt Klarenbeek Vastgoed

Een huis kopen in Gendt

Heb jij je droomhuis gevonden in Gendt? Of wil je graag in Gendt en omstreken wonen, maar ben je nog druk op zoek? Wij helpen je graag verder als aankoopmakelaar. Laat een gratis zoekopdracht bij ons achter en blijf op de hoogte van alle nieuwe huizen die te koop komen in Gendt en in de regio. Of schakel ons in als aankoopmakelaar, en wij begeleiden de volledige aankoop van je huis. Wij zijn goed bekend in de regio, wat voor jou als koper de volgende voordelen heeft:

  • We zijn als NVM makelaar goed op de hoogte van het complete woningaanbod
  • We kunnen je veel vertellen over de regio Lingewaard
  • Je krijgt van ons deskundig advies voor de koop van je huis
  • We kunnen een goede inschatting maken van een realistische aankoopprijs. En we nemen de onderhandelingen voor je uit handen.

Lees meer over ons als aankoopmakelaar >


Ben je benieuwd naar ons woningaanbod in Gendt? Bekijk alle huizen die wij te koop hebben in Gendt, en filter meteen op jouw wensen: vrijstaand, met of zonder garage, woonoppervlakte of bouwjaar


Huizen te koop in Gendt >Huis taxeren in Gendt

Heb je net een huis gekocht in Gendt en vraagt de bank om een taxatierapport? Of ga je jouw hypotheek oversluiten? Ook daarvoor heb je waarschijnlijk een taxatierapport nodig. Een (NWWI) taxatierapport in Gendt mag alleen opgesteld worden door een taxateur uit Gendt en omstreken. Iemand die bekend is in de regio. Alleen een taxateur die bekend is in Gendt kan namelijk inschatten welke factoren de waarde van je huis beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingsplannen nabij de woning, of kennis over de bodem. Als NVM makelaar in Bemmel hebben wij voldoende lokale marktkennis om een betrouwbaar taxatierapport voor je te kunnen maken.

Wil je meer weten over ons werk als taxateur in Gendt?


Lees meer over woning taxeren >Gratis waardebepaling Gendt

Wil jij een gratis waardebepaling van jouw woning in Gendt? Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs!

Lees meer over een gratis waardebepaling >


Wonen in Gendt

Rond 1200 was Gendt een regionaal economisch centrum. Het was zelfs lid van de Duitse Hanze. Graaf Otto ll verleende Gendt dan ook maar al te graag met keizerlijke en koninklijke goedkeuring stadsrechten. Tot de gemeentelijke herindeling in 2001 was Gendt een zelfstandige gemeente. Nu is het de derde woonkern van Lingewaard. Graaf Otto’s goede bedoelingen ten spijt: de invloed van een regionaal economisch centrum is de afgelopen eeuwen wel verdwenen. Echter, gebleven is het bruisende dorpsleven én het schuttersgilde St. Sebastianus. Het voormalige gemeentehuis aan de Nijmeegsestraat biedt onderdak aan kinderopvang, een peuterspeelzaal en de actieve Historische Kring Gente.
 
Gendt kenmerkt zich door een zeer rijk verenigingsleven in een rustige gemeenschap van ruim zevenduizend inwoners. Een woonkern met verschillende landelijk gelegen buurtschappen met veel agrarische bedrijvigheid. De plattelandse sfeer bepaalt in sterke mate de sociale en gemoedelijke omgang in het dagelijkse leven.
 
De Dorpstraat is door de lange bomenlaan de mooiste winkelstraat in Lingewaard. Opvallend is het ontbreken van parkeervakken. Ook na de forse reconstructie rond de eeuwwisseling bleef het zogenaamde wild parkeren voor de winkels gehandhaafd. Gendt koestert deze ongedwongen sfeer. Bij het invallen van de avond geven grondspots de bomenlaan ook nog een sprookjesachtig beeld. 
 
Het rijke verenigingsleven zorgt voor tal van activiteiten. Hoogtepunten zijn in juni het Kersenfeest met een triatlon, een verlichte carnavalsoptocht die uniek is in de Betuwe en in augustus de Paardenmarkt en schuttersfeesten met het traditionele koningschieten. Voor sportliefhebbers heeft Gendt behoorlijk wat te bieden. Voetbalvereniging De Bataven heeft een bloeiende jeugdafdeling. Een spiksplinternieuwe sporthal biedt onderdak aan de binnensporters.


Wikipedia over Gendt

Onze Funda bedrijfspagina

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring