Mijn favorieten

Makelaar Haalderen


Je huis verkopen in Haalderen

Wil jij jouw huis in Haalderen verkopen? Wil je groter, of kleiner gaan wonen? Of ga je verhuizen naar een andere plek? Dan is het aan te raden om een makelaar te kiezen die goed bekend is in de regio. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Bemmel. Al onze makelaars komen uit Lingewaard en omstreken. We zijn dus erg bekend in de regio. We hebben als NVM makelaar in Bemmel veel kennis van de lokale markt, en dat geeft voor jou de volgende voordelen:

  • Wij hebben veel contact met potentiële kopers
  • Zowel vanuit ons zakelijke als persoonlijke netwerk
  • We kunnen een goede verkoopstrategie voor je huis bepalen
  • Wij zijn als NVM makelaar betrouwbaar en betrokken
  • We kunnen eenvoudig en snel bij je thuis langskomen

Lees meer over hoe wij je huis verkopen >


Benieuwd welke mensen wij al blij hebben gemaakt met een succesvolle verkoop van hun huis in Haalderen? Bekijk welke huizen wij recentelijk verkocht hebben in Haalderen en omstreken.


Recentelijk verkocht in Haalderen >
 

Makelaar Haalderen Klarenbeek Vastgoed

Een huis kopen in Haalderen

Heb jij je droomhuis gevonden in Haalderen? Of wil je graag in Haalderen en omstreken wonen, maar ben je nog druk op zoek? Wij helpen je graag verder als aankoopmakelaar. Laat een gratis zoekopdracht bij ons achter en blijf op de hoogte van alle nieuwe huizen die te koop komen in Haalderen en in de regio. Of schakel ons in als aankoopmakelaar, en wij begeleiden de volledige aankoop van je huis. Wij zijn goed bekend in de regio, wat voor jou als koper de volgende voordelen heeft:

  • We zijn als NVM makelaar goed op de hoogte van het complete woningaanbod
  • We kunnen je veel vertellen over de regio Lingewaard
  • Je krijgt van ons deskundig advies voor de koop van je huis
  • We kunnen een goede inschatting maken van een realistische aankoopprijs. En we nemen de onderhandelingen voor je uit handen.

Lees meer over ons als aankoopmakelaar >


Ben je benieuwd naar ons woningaanbod in Haalderen? Bekijk alle huizen die wij te koop hebben in Haalderen, en filter meteen op jouw wensen: vrijstaand, met of zonder garage, woonoppervlakte of bouwjaar


Huizen te koop in Haalderen >Huis taxeren in Haalderen

Heb je net een huis gekocht in Haalderen en vraagt de bank om een taxatierapport? Of ga je jouw hypotheek oversluiten? Ook daarvoor heb je waarschijnlijk een taxatierapport nodig. Een (NWWI) taxatierapport in Haalderen mag alleen opgesteld worden door een taxateur uit Haalderen en omstreken. Iemand die bekend is in de regio. Alleen een taxateur die bekend is in Haalderen kan namelijk inschatten welke factoren de waarde van je huis beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingsplannen nabij de woning, of kennis over de bodem. Als NVM makelaar in Bemmel hebben wij voldoende lokale marktkennis om een betrouwbaar taxatierapport voor je te kunnen maken.

Wil je meer weten over ons werk als taxateur in Haalderen?


Lees meer over woning taxeren >Gratis waardebepaling Haalderen

Wil jij een gratis waardebepaling van jouw woning in Haalderen? Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs!

Lees meer over een gratis waardebepaling >Wonen in Haalderen

Tijdens de dolle dagen zwaait carnavalsvereniging De Kleibakkers in Haalderen de scepter. Niet voor niets wordt klei in relatie gebracht met Haalderen. Veel mannen werkten vroeger op één van de twee ‘steenovens’. Met trots staat op het dorpsplein het beeld ‘De Steenfabriekarbeider’. Het dorp heeft nog veel herinneringen aan de florerende baksteenindustrie. De RK kerk bijvoorbeeld. Begin 20e eeuw waren er zoveel inwoners die riepen om een eigen kerk, dat bouwpastoor Van der Wey het voor elkaar kreeg dat er een kerk werd gebouwd. Uiteraard met bakstenen uit eigen dorp. Tijdens de oorlog werd de kerk opgeblazen, maar Haalderen was veerkrachtig. De bevolking bouwde hem in dezelfde stijl op.
 
De veerkrachtigheid van Haalderen was al eerder aangetoond. In 1784 verdween het dorp nagenoeg van de aardbodem door twee dijkdoorbraken. De kolken langs de Van der Mondeweg zijn een blijvende herinnering aan het rampjaar. Haalderen krabbelde langzaam weer op. Echter, tijdens de operatie Market Garden kwam Haalderen in de frontlinie te liggen en werd wederom vrijwel volledig vernield.
 
Het dorp aan de kolken is er bovenop gekomen. De klei speelt nog steeds een centrale rol. Haalderen geniet landelijke bekendheid door de fameuze pottenbakkerij Ambacht Haalderen. Menigeen heeft een herinneringsbord of muurreliëf van Ambacht Haalderen aan de muur hangen of op zolder liggen. Het kerkhof is haast een museum van gedenkstenen, ontworpen en gemaakt door Ambacht Haalderen.
 
Haalderen is een rustig dorp, beschermd door de buren Bemmel en Gendt. Een dorp dat te klein is voor een brede winkelvoorziening. De rust heeft ook zijn charme.


Wikipedia over Haalderen

Onze Funda bedrijfspagina

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring