Mijn favorieten

Makelaar Huissen


Je huis verkopen in Huissen

Wil jij jouw huis in Huissen verkopen? Wil je groter, of kleiner gaan wonen? Of ga je verhuizen naar een andere plek? Dan is het aan te raden om een makelaar te kiezen die goed bekend is in de regio. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Bemmel. Al onze makelaars komen uit Lingewaard en omstreken. We zijn dus erg bekend in de regio. We hebben als NVM makelaar in Bemmel veel kennis van de lokale markt, en dat geeft voor jou de volgende voordelen:

  • Wij hebben veel contact met potentiële kopers
  • Zowel vanuit ons zakelijke als persoonlijke netwerk
  • We kunnen een goede verkoopstrategie voor je huis bepalen
  • Wij zijn als NVM makelaar betrouwbaar en betrokken
  • We kunnen eenvoudig en snel bij je thuis langskomen

Lees meer over hoe wij je huis verkopen >


Benieuwd welke mensen wij al blij hebben gemaakt met een succesvolle verkoop van hun huis in Huissen? Bekijk welke huizen wij recentelijk verkocht hebben in Huissen en omstreken.


Recentelijk verkocht in Huissen >
 

Makelaar Huissen Klarenbeek Vastgoed

Een huis kopen in Huissen

Heb jij je droomhuis gevonden in Huissen? Of wil je graag in Huissen en omstreken wonen, maar ben je nog druk op zoek? Wij helpen je graag verder als aankoopmakelaar. Laat een gratis zoekopdracht bij ons achter en blijf op de hoogte van alle nieuwe huizen die te koop komen in Huissen en in de regio. Of schakel ons in als aankoopmakelaar, en wij begeleiden de volledige aankoop van je huis. Wij zijn goed bekend in de regio, wat voor jou als koper de volgende voordelen heeft:

  • We zijn als NVM makelaar goed op de hoogte van het complete woningaanbod
  • We kunnen je veel vertellen over de regio Lingewaard
  • Je krijgt van ons deskundig advies voor de koop van je huis
  • We kunnen een goede inschatting maken van een realistische aankoopprijs. En we nemen de onderhandelingen voor je uit handen.

Lees meer over ons als aankoopmakelaar >


Ben je benieuwd naar ons woningaanbod in Huissen? Bekijk alle huizen die wij te koop hebben in Huissen, en filter meteen op jouw wensen: vrijstaand, met of zonder garage, woonoppervlakte of bouwjaar


Huizen te koop in Huissen >Huis taxeren in Huissen

Heb je net een huis gekocht in Huissen en vraagt de bank om een taxatierapport? Of ga je jouw hypotheek oversluiten? Ook daarvoor heb je waarschijnlijk een taxatierapport nodig. Een (NWWI) taxatierapport in Huissen mag alleen opgesteld worden door een taxateur uit Huissen en omstreken. Iemand die bekend is in de regio. Alleen een taxateur die bekend is in Huissen kan namelijk inschatten welke factoren de waarde van je huis beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingsplannen nabij de woning, of kennis over de bodem. Als NVM makelaar in Bemmel hebben wij voldoende lokale marktkennis om een betrouwbaar taxatierapport voor je te kunnen maken.

Wil je meer weten over ons werk als taxateur in Huissen?


Lees meer over woning taxeren >Gratis waardebepaling Huissen

Wil jij een gratis waardebepaling van jouw woning in Huissen? Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs!

Lees meer over een gratis waardebepaling >


Wonen in Huissen

Dat Huissen een oude Hanzestad is, steken de Huissenaren niet onder stoelen of banken. En terecht, het pittoreske stadscentrum ademt een sfeer uit van de 16e en 17e eeuw. De twee historische gilden Sint Laurentius en Sint Gangulphus herdenken jaarlijks in juni nog steeds letterlijk met vuur en zwaard het beleg en ontzet in 1502. Toen leed Karel van Gelre een smadelijke nederlaag in zijn poging de Kleefse enclave Huissen bij het hertogdom Gelre in te lijven.
 
Huissen is met bijna 17.000 inwoners niet alleen de grootste, maar ook de snelst groeiende woonkern. Tot het jaar 2015 worden er alleen al in het plan Loovelden circa 1.250 woningen gebouwd. De groei gaat gepaard met uitbreiding van voorzieningen.
 
Huissen is bovendien het bourgondische stadje van Lingewaard. De invloeden van de vervlogen Hanzeperiode zijn duidelijk zichtbaar. Talrijke cafés, restaurants en monumentale panden geven het historische stratenpa­troo­n een sfeervolle uitstraling.  Interessant zijn onder meer de 16e en 17e eeuwse patriciërswoningen, oude herenhuizen in de Langestraat en de markante huisjes aan de Arnhemsepoort. De RK kerk heeft een gildekapel waar attributen uit het rijke gilden­verleden zijn tentoongesteld. Aan de Vierakkerstraat staat museum Hof van Hessen waarin de bezoeker een beeld krijgt van de Huissense geschiedenis.
 
Huissen is uitgegroeid tot tuinbouwstad. Vooral de komst van het innovatieve kassengebied Bergerden heeft de gemeente Lingewaard stevig op de ‘agrokaart’ gezet. Toch was in de 20e eeuw Huissen een eenvoudige plattelandsgemeente. In de jaren twintig en dertig kwam er een steeds rijker verenigingsleven op. In 1923 was het tuinbouwgebied van Huissen zo sterk gegroeid, dat de aartsbisschop van Utrecht een tweede parochie instelde. Daardoor ontstond Huissen-Zand. En nog steeds onderscheiden Stad en Zand zich door een eigen kerk, voetbalvereniging en cultuur.


Wikipedia over Huissen

Onze Funda bedrijfspagina

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring