Mijn favorieten

Makelaar Nijmegen Noord


Je huis verkopen in Nijmegen Noord

Wil jij jouw huis in Nijmegen Noord verkopen? Wil je groter, of kleiner gaan wonen? Of ga je verhuizen naar een andere plek? Dan is het aan te raden om een makelaar te kiezen die goed bekend is in de regio. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Bemmel. Al onze makelaars komen uit Lent (Nijmegen Noord) en Lingewaard. We zijn dus erg bekend in de regio. We hebben als NVM makelaar in Bemmel veel kennis van de lokale markt, en dat geeft voor jou de volgende voordelen:

  • Wij hebben veel contact met potentiële kopers
  • Zowel vanuit ons zakelijke als persoonlijke netwerk
  • We kunnen een goede verkoopstrategie voor je huis bepalen
  • Wij zijn als NVM makelaar betrouwbaar en betrokken
  • We kunnen eenvoudig en snel bij je thuis langskomen

Lees meer over hoe wij je huis verkopen >


Benieuwd welke mensen wij al blij hebben gemaakt met een succesvolle verkoop van hun huis in Nijmegen Noord? Bekijk welke huizen wij recentelijk verkocht hebben in Nijmegen Noord en omstreken.


Recentelijk verkocht in Nijmegen Noord >
 

Makelaar Nijmegen Noord Klarenbeek Vastgoed

Een huis kopen in Nijmegen Noord

Heb jij je droomhuis gevonden in Nijmegen Noord? Of wil je graag in Nijmegen Noord en omstreken wonen, maar ben je nog druk op zoek? Wij helpen je graag verder als aankoopmakelaar. Laat een gratis zoekopdracht bij ons achter en blijf op de hoogte van alle nieuwe huizen die te koop komen in Nijmegen Noord en in de regio. Of schakel ons in als aankoopmakelaar, en wij begeleiden de volledige aankoop van je huis. Wij zijn goed bekend in de regio, wat voor jou als koper de volgende voordelen heeft:

  • We zijn als NVM makelaar goed op de hoogte van het complete woningaanbod
  • We kunnen je veel vertellen over de regio Nijmegen Noord
  • Je krijgt van ons deskundig advies voor de koop van je huis
  • We kunnen een goede inschatting maken van een realistische aankoopprijs. En we nemen de onderhandelingen voor je uit handen.

Lees meer over ons als aankoopmakelaar >


Ben je benieuwd naar ons woningaanbod in Nijmegen Noord? Bekijk alle huizen die wij te koop hebben in Nijmegen Noord, en filter meteen op jouw wensen: vrijstaand, met of zonder garage, woonoppervlakte of bouwjaar


Huizen te koop in Nijmegen Noord >Huis taxeren in Nijmegen Noord

Heb je net een huis gekocht in Nijmegen Noord en vraagt de bank om een taxatierapport? Of ga je jouw hypotheek oversluiten? Ook daarvoor heb je waarschijnlijk een taxatierapport nodig. Een (NWWI) taxatierapport in Nijmegen Noord mag alleen opgesteld worden door een taxateur uit Nijmegen Noord en omstreken. Iemand die bekend is in de regio. Alleen een taxateur die bekend is in Nijmegen Noord kan namelijk inschatten welke factoren de waarde van je huis beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingsplannen nabij de woning, of kennis over de bodem. Als NVM makelaar in Bemmel hebben wij voldoende lokale marktkennis om een betrouwbaar taxatierapport voor je te kunnen maken.

Wil je meer weten over ons werk als taxateur in Nijmegen Noord?


Lees meer over woning taxeren >Gratis waardebepaling Nijmegen-Noord

Wil jij een gratis waardebepaling van jouw woning in Nijmegen-Noord? Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs!

Lees meer over een gratis waardebepaling >


Wonen in Nijmegen Noord

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring