Mijn favorieten

Makelaar Ressen


Je huis verkopen in Ressen

Wil jij jouw huis in Ressen verkopen? Wil je groter, of kleiner gaan wonen? Of ga je verhuizen naar een andere plek? Dan is het aan te raden om een makelaar te kiezen die goed bekend is in de regio. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Bemmel. Al onze makelaars komen uit Lingewaard en omstreken. We zijn dus erg bekend in de regio. We hebben als NVM makelaar in Bemmel veel kennis van de lokale markt, en dat geeft voor jou de volgende voordelen:

  • Wij hebben veel contact met potentiële kopers
  • Zowel vanuit ons zakelijke als persoonlijke netwerk
  • We kunnen een goede verkoopstrategie voor je huis bepalen
  • Wij zijn als NVM makelaar betrouwbaar en betrokken
  • We kunnen eenvoudig en snel bij je thuis langskomen

Lees meer over hoe wij je huis verkopen >


Benieuwd welke mensen wij al blij hebben gemaakt met een succesvolle verkoop van hun huis in Ressen? Bekijk welke huizen wij recentelijk verkocht hebben in Ressen en omstreken.


Recentelijk verkocht in Ressen >
 

Makelaar Ressen Klarenbeek Vastgoed

Een huis kopen in Ressen

Heb jij je droomhuis gevonden in Ressen? Of wil je graag in Ressen en omstreken wonen, maar ben je nog druk op zoek? Wij helpen je graag verder als aankoopmakelaar. Laat een gratis zoekopdracht bij ons achter en blijf op de hoogte van alle nieuwe huizen die te koop komen in Ressen en in de regio. Of schakel ons in als aankoopmakelaar, en wij begeleiden de volledige aankoop van je huis. Wij zijn goed bekend in de regio, wat voor jou als koper de volgende voordelen heeft:

  • We zijn als NVM makelaar goed op de hoogte van het complete woningaanbod
  • We kunnen je veel vertellen over de regio Lingewaard
  • Je krijgt van ons deskundig advies voor de koop van je huis
  • We kunnen een goede inschatting maken van een realistische aankoopprijs. En we nemen de onderhandelingen voor je uit handen.

Lees meer over ons als aankoopmakelaar >


Ben je benieuwd naar ons woningaanbod in Ressen? Bekijk alle huizen die wij te koop hebben in Ressen, en filter meteen op jouw wensen: vrijstaand, met of zonder garage, woonoppervlakte of bouwjaar


Huizen te koop in Ressen >Huis taxeren in Ressen

Heb je net een huis gekocht in Ressen en vraagt de bank om een taxatierapport? Of ga je jouw hypotheek oversluiten? Ook daarvoor heb je waarschijnlijk een taxatierapport nodig. Een (NWWI) taxatierapport in Ressen mag alleen opgesteld worden door een taxateur uit Ressen en omstreken. Iemand die bekend is in de regio. Alleen een taxateur die bekend is in Ressen kan namelijk inschatten welke factoren de waarde van je huis beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingsplannen nabij de woning, of kennis over de bodem. Als NVM makelaar in Bemmel hebben wij voldoende lokale marktkennis om een betrouwbaar taxatierapport voor je te kunnen maken.

Wil je meer weten over ons werk als taxateur in Ressen?


Lees meer over woning taxeren >Gratis waardebepaling Ressen

Wil jij een gratis waardebepaling van jouw woning in Ressen? Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs!

Lees meer over een gratis waardebepaling >Wonen in Ressen

Al voor het begin van onze jaartelling hadden de Bataven in Ressen een nederzetting. Het oude Rexena was eind 5e eeuw een Frankische koningshof. Nu is het de kleinste woonkern van Lingewaard. Een gebied waar archeologen hun hart al menig keer mochten ophalen. Vele kisten vol met Bataafse en Romeinse voorwerpen zijn er gevonden.
 
Onder graaf Diederik van Kleef werd Ressen in 1167 een heerlijkheid. Nog steeds straalt het gebied een eigen territorium uit. In schril contrast met de aangrenzende Vinexwijk Klein Rome heeft Ressen het historische karakter volledig vast weten te houden. Een idyllisch plekje dat door het gemeentebestuur als beschermd dorpsgebied wordt gekoesterd. Het straatbeeld wordt bepaald door een fiks aantal historische panden. Mogelijkheden voor nieuwbouw is in principe niet mogelijk. 
 
Ressen telt nog geen honderd veertig inwoners. Het Nederlands Hervormd kerkje staat fier in het landschap. Op regelmatige tijden worden er diensten gehouden. Het is ook een geliefde locatie om te trouwen. De bedrijvigheid bestaat voornamelijk uit zakelijke dienstverlening, tuinbouw en fruitteelt. Fruitteler en eigenaar van boerderij de Woerdt heeft in zijn monumentale boerderij een zogenaamde boerderijwinkel gevestigd. Door de verkoop van streekproducten in de sfeervolle schuur en het stimuleren van milieuvriendelijk telen heeft Nico van Olst het kleine Ressen stevig op de kaart gezet.
Mocht u besluiten om het historische Ressen te  bezoeken, loop dan ook eens over de Oude Postweg. Dit sfeervolle bomenlaantje vormde in de 14e tot de 16e eeuw de verbinding tussen Arnhem en Nijmegen. Met een beetje verbeelding ziet u de postkoets rijden. U wordt dan gepakt door de kleinste woonkern van Lingewaard.


Wikipedia over Ressen

Onze Funda bedrijfspagina
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring