Mijn favorieten

Taxatierapport voor je huis of bedrijfspand


Taxatie huis

Een taxatierapport geeft alle informatie over een huis: hoeveel is het waard, en waarom? Zo kan de bank of het risico van jouw hypotheek beoordelen. Ga je een huis kopen of verbouwen en heb je een hypotheek nodig? Of je wil om andere redenen de waarde van je huis weten? WIj helpen je graag met een gevalideerd taxatierapport.


Taxatie van bedrijfspanden

Ben je op zoek naar een betrouwbare waardebepaling van je bedrijfspand? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij leveren een compleet en objectief taxatierapport op. Hierin houden we bijvoorbeeld rekening met de landelijke en de regionale markt, toekomstige economische ontwikkelingen, nieuwe wet- en regelgeving en gewijzigde bestemmingsplannen. Zo krijg je een marktconforme waardebepaling van je bedrijfspand, kantoor, winkelruimte of loods.

 

Gevalideerde taxaties

Wij zijn aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Het NWWI keurt taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs. Zij zien erop toe dat elke taxatie voldoet aan de strenge kwaliteitseisen.

Ook staat Klarenbeek Vastgoed ingeschreven in de registers Wonen/MKB en Bedrijfsmatig Vastgoed van de Stichting VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars en taxateurs.

Daarnaast zijn wij ingeschreven bij het NRVT, een waarborg voor kwaliteit, integriteit en deskundigheid. Het NRVT is een stichting die vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel registreert. Dit nieuwe register is alleen voor vastgoedtaxateurs. Zij zorgen voor uniformiteit door heldere gedrags- en beroepsregels en door duidelijke eisen te stellen aan toelating en opleiding. Zo zien ze erop toe dat de vastgoedtaxateur een professional is met een eigen discipline.

 

Waarom andere klanten kiezen voor Klarenbeek Vastgoed: 

Taxatierapport nodig - Klarenbeek vastgoed  Taxatierapport dat door alle banken geaccepteerd wordt
Taxatie huis - gevalideerd taxatierapport van Klarenbeek vastgoed  Veel kennis van de regionale markt in de regio Lingewaard, Arnhem en Nijmegen

Taxatie woning - NWWI taxatierapport van Klarenbeek vastgoed  Betrokken en persoonlijk
Taxatie woning - Deskundig taxatierapport van Klarenbeek vastgoed  20 jaar ervaring in de branche

 

Vragen over een taxatie? Of een taxatie aanvragen?
Bel gerust 0481-483122 of maak een afspraak. Wij beantwoorden graag al je vragen.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring