Mijn favorieten

Over Klarenbeek Vastgoed


Maak kennis met Klarenbeek Vastgoed 


Wij zijn Henri en Annette Klarenbeek en samen werken wij sinds 1996 in ons succesvolle makelaarskantoor, Klarenbeek Vastgoed. Klarenbeek Vastgoed is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen. Ook is Klarenbeek Vastgoed ingeschreven in de registers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed van de Stichting VastgoedCert te Rotterdam, het kwaliteitsregister voor makelaars en taxateurs.

Twee verhuizingen en de samenwerking met Hypotheek Company Bemmel
Na ongeveer 5 jaar in Westervoort actief te zijn geweest, verhuisden wij ons kantoor in 2001 naar onze woonplaats Gendt. We werken nauw samen met erkend hypotheekadviseur Jan van der Molen, aangesloten bij Hypotheek Company Bemmel. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de makelaardij. We besloten daarom in maart 2015 uit te breiden en ons kantoor te verhuizen naar de Klappenburgstraat 1B, in het hart van Bemmel.

     
          

"Prima makelaar geen onzin verhalen en prima service. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een makelaar die doet wat hij beloofd."


- Dhr. Rensen 
12 april 2019
    
     

Het beste uit onszelf en de klant blijven halen
Sinds november 2017 is Moreno Joosten ons team komen versterken. Moreno is Makelaar-Taxateur en houdt zich ook bezig met de marketing en social media van ons makelaarskantoor.

Wij willen blijven groeien en onszelf ontwikkelen door het beste uit onszelf en de klant te halen. Dit proberen wij te doen door altijd voor je klaar te staan en de begeleiding en hulp te bieden die je nodig hebt.

De makelaardij is een complexe wereld en een woning kopen of verkopen is niet makkelijk. Het is daarom prettig als iemand je goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod.

Betrokkenheid en vertrouwen
Met persoonlijke begeleiding, ervaring en kennis van zaken helpen wij bij één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je kunt ons ook inschakelen voor een taxatie en al je vragen rondom onroerend goed. Wij helpen je graag!


Bel ons en maak helemaal vrijblijvend een afspraak. Wij verheugen ons erop om kennis met je te maken.


Hartelijke groeten,


Henri, Annette en Moreno

 

Wil je meer weten over ons team?
Ontmoet het team >

Benieuwd wat we voor de koop of verkoop van jouw huis kunnen betekenen?
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0481-483122

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring