Mijn favorieten

Onze medewerkers

Klarenbeek Vastgoed

Mijn naam is Annette Klarenbeek. Ik ben 55 jaar, geboren en getogen in Gendt. Ik ben inmiddels ruim 20 jaar zelfstandig onderneemster en ga nog iedere dag de uitdaging met enthousiasme aan. In ons kantoor ben ik actief als office manager en assistent makelaar. Elke dag is een verrassing en dat zorgt ervoor dat mijn vak nooit gaat vervelen!
Ik ben Henri Klarenbeek, 57 jaar, getrouwd met Annette en vader van twee prachtige dochters. Met meer dan 25 jaar ervaring in de makelaardij probeer ik elke dag weer mensen te helpen met hun vragen en woonwensen. Dit doe ik door middel van een persoonlijke en open begeleiding; de klant staat voorop. Laat mij je helpen bij één van de belangrijkste stappen in jouw leven!
Ik ben Moreno Joosten en makelaar en register taxateur bij Klarenbeek Vastgoed. Ik ben geboren en getogen in Doornenburg, heb daarna een paar jaar in Gendt gewoond en woon nu in Lent. Met mijn 5 jaar ervaring als makelaar-taxateur en mijn frisse blik help ik je graag om je huis zo goed mogelijk te verkopen. Met veel enthousiasme, scherp commercieel inzicht en een eerlijke aanpak.
Ik ben Jan van der Molen, 48 jaar en sinds 2004 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen in samenwerking met Klarenbeek Vastgoed. Onder de vlag van Hypotheek Company Bemmel adviseer ik dagelijks mensen over alle zaken omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in het vak en heb ik een aangename klantenkring opgebouwd. Het is geweldig als je daaruit weer nieuwe klanten doorverwezen krijgt.

Ik hoop u snel te mogen begroeten op ons kantoor!