Mijn favorieten

Verkoop van je huis

Je huis verkopen: alle zorg uit handen 

Je huidige woning is te klein, of misschien juist te groot, of je wil dichter bij je familie of je werk wonen. En juist nu is het een goede tijd om te verkopen. Wat de reden ook is voor de verkoop van je huis, je wil dat het goed gebeurt. En daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Met een goed verkoopplan helpen we je om jouw woning onder de beste voorwaarden te verkopen. Henri, Annette en Moreno helpen je graag met deskundig advies. Omdat daden meer zeggen dan woorden en het op voorhand vaak moeilijk voor jou vast te stellen is hoe goed onze dienstverlening is, werken wij met het “No Cure No Pay”  principe.

     
          

"We kennen de regio na 20 jaar op ons duimpje. De juiste koper vinden we vaak via ons lokale netwerk!"

    
  Henri Klarenbeek - de makelaar voor de verkoop van je huis  
     


De makelaars van Klarenbeek Vastgoed helpen je graag

Klarenbeek vastgoed makelaar in regio Arnhem Nijmegen Goed op de hoogte van de markt in Lingewaard en omstreken
Klarenbeek vastgoed - betrouwbare makelaar in regio Lingewaard Continu op zoek naar kansen voor een snelle verkoop van je huis
Klarenbeek makelaars, verkoop van je huis in regio Arnhem Nijmegen Zorgvuldige begeleiding van de bezichtigingen
Klarenbeek makelaars, huis verkopen in regio Arnhem Nijmegen Deskundige onderhandelingen over de prijs
Klarenbeek vastgoed makelaar in regio Arnhem Nijmegen Alle juridische zaken worden geregeld


Meer informatie? Kom eens geheel vrijblijvend over je plannen praten.
Neem contact op of bel 0481-483122


 
 


Wat kun je van Klarenbeek makelaars verwachten?

Een persoonlijk verkoopplan voor je huis

Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Samen bekijken we de kenmerken van jouw huis. Met een uitgebreid gesprek en een rondleiding brengen we jouw woning volledig in kaart. Bij Klarenbeek Vastgoed geven wij je advies over de beste aanpak. Met elkaar komen we tot een persoonlijk verkoopplan.

 

Gratis waardebepalingHuis verkopen - gratis waardebepaling - Klarenbeek Vastgoed

Benieuwd naar de waarde van je huis? Of wil je jouw huis verkopen, maar eerst weten welk bedrag je er op dit moment voor kunt krijgen? Wij komen graag langs voor een waardebepaling. Gratis en vrijblijvend. We geven je dan ook direct advies over de verkoopprijs van je huis. 

Vraag direct een gratis waardebepaling aan >

 


Presentatie van de woning

De presentatie van je huis gaat verder dan alleen een bord in de tuin en een vermelding op FUNDA. Wij besteden hier veel aandacht aan. Met bijvoorbeeld foto's gemaakt door een professionele fotograaf, een vermelding op onze eigen website, het maken van plattegronden van de woning, en promotie via social media.


Proactieve begeleiding

We begeleiden je van de eerste tot de laatste stap in het verkooptraject. Open, nuchter en persoonlijk. In een onzekere tijd voor jou geven wij je zoveel mogelijk zekerheid. Elk besluit over de verkoop van je huis wordt gemaakt in overleg en als verkoper heb jij altijd het laatste woord.

 

Financieel advies

Wij werken samen met de Hypotheek Company, om je ook te kunnen helpen met financiele ondersteuning. Al je vragen over hypotheken, verzekeringen en pensioenen worden graag beantwoord door Jan.  We zorgen uiteraard ook voor een correcte juridische en administratieve afhandeling. Daarin werken we ook samen met jouw eigen accountant en/of notaris.
 

 
 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring