Mijn favorieten

Makelaar Angeren


Je huis verkopen in Angeren

Wil jij jouw huis in Angeren verkopen? Wil je groter, of kleiner gaan wonen? Of ga je verhuizen naar een andere plek? Dan is het aan te raden om een makelaar te kiezen die goed bekend is in de regio. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Bemmel. Al onze makelaars komen uit Lingewaard en omstreken. We zijn dus erg bekend in de regio. We hebben als NVM makelaar in Bemmel veel kennis van de lokale markt, en dat geeft voor jou de volgende voordelen:

  • Wij hebben veel contact met potentiële kopers
  • Zowel vanuit ons zakelijke als persoonlijke netwerk
  • We kunnen een goede verkoopstrategie voor je huis bepalen
  • Wij zijn als NVM makelaar betrouwbaar en betrokken
  • We kunnen eenvoudig en snel bij je thuis langskomen

Lees meer over hoe wij je huis verkopen >


Benieuwd welke mensen wij al blij hebben gemaakt met een succesvolle verkoop van hun huis in Angeren? Bekijk welke huizen wij recentelijk verkocht hebben in Angeren en omstreken.


Recentelijk verkocht in Angeren >
 

Makelaar Angeren Klarenbeek Vastgoed

Een huis kopen in Angeren

Heb jij je droomhuis gevonden in Angeren? Of wil je graag in Angeren en omstreken wonen, maar ben je nog druk op zoek? Wij helpen je graag verder als aankoopmakelaar. Laat een gratis zoekopdracht bij ons achter en blijf op de hoogte van alle nieuwe huizen die te koop komen in Angeren en in de regio. Of schakel ons in als aankoopmakelaar, en wij begeleiden de volledige aankoop van je huis. Wij zijn goed bekend in de regio, wat voor jou als koper de volgende voordelen heeft:

  • We zijn als NVM makelaar goed op de hoogte van het complete woningaanbod
  • We kunnen je veel vertellen over de regio Lingewaard
  • Je krijgt van ons deskundig advies voor de koop van je huis
  • We kunnen een goede inschatting maken van een realistische aankoopprijs. En we nemen de onderhandelingen voor je uit handen.

Lees meer over ons als aankoopmakelaar >


Ben je benieuwd naar ons woningaanbod in Angeren? Bekijk alle huizen die wij te koop hebben in Angeren, en filter meteen op jouw wensen: vrijstaand, met of zonder garage, woonoppervlakte of bouwjaar


Huizen te koop in Angeren >Huis taxeren in Angeren

Heb je net een huis gekocht in Angeren en vraagt de bank om een taxatierapport? Of ga je jouw hypotheek oversluiten? Ook daarvoor heb je waarschijnlijk een taxatierapport nodig. Een (NWWI) taxatierapport in Angeren mag alleen opgesteld worden door een taxateur uit Angeren en omstreken. Iemand die bekend is in de regio. Alleen een taxateur die bekend is in Angeren kan namelijk inschatten welke factoren de waarde van je huis beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingsplannen nabij de woning, of kennis over de bodem. Als NVM makelaar in Bemmel hebben wij voldoende lokale marktkennis om een betrouwbaar taxatierapport voor je te kunnen maken.

Wil je meer weten over ons werk als taxateur in Angeren?


Lees meer over woning taxeren >Gratis waardebepaling Angeren

Wil jij een gratis waardebepaling van jouw woning in Angeren? Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs!

Lees meer over een gratis waardebepaling >


Wonen in Angeren

De oudste vermelding van de naam Angeren dateert van 891/892. In 1770 vond een rampzalige dijkdoorbraak plaats, waarbij veel huizen door het water werden verzwolgen. Ook na operatie Market Garden in september 1944 heeft het dorp het zeer zwaar te verduren gehad. Het dorp wist wat het te doen stond en opnieuw werd er gebouwd. Voor de aanleg van de Betuwelijn werden alweer de mouwen opgestroopt. De bewoners van de Boerenhoek kregen de overheid in Den Haag op de knieën om onder het Pannerdensch Kanaal een spoortunnel in plaats van een spoorbrug aan te leggen. 
 
In de 19e eeuw woonde in boerderij De kapel een zogenaamde berenhouder. Een boer die mannetjesvarkens hield om elders zeugen te dekken. Nog steeds telt Angeren een fiks aantal varkensboeren. Aan de Jan Joostenstraat staat zelfs een beeld van de krulstaart! Keujesgat, zo noemt Angeren zich met trots.
 
Angeren onderscheidt zich in Lingewaard door saamhorigheid. Het is een hechte gemeenschap. De kermis is een waar familiefeest. Uitwonende kinderen trekken dan zondags naar het ouderlijk huis om gezamenlijk kermis te vieren. De kermissoep bestaat hier nog steeds! Angeren is ook heer en meester op het gebied van  carnavalsoptochten. Uit alle hoeken van Lingewaard trekken belangstellenden naar Angeren om te genieten van de prachtige praalwagens.

Wikipedia over Angeren

Onze Funda bedrijfspagina

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring