Mijn favorieten

Makelaar Doornenburg


Je huis verkopen in Doornenburg

Wil jij jouw huis in Doornenburg verkopen? Wil je groter, of kleiner gaan wonen? Of ga je verhuizen naar een andere plek? Dan is het aan te raden om een makelaar te kiezen die goed bekend is in de regio. Ons makelaarskantoor is gevestigd in Bemmel. Al onze makelaars komen uit Lingewaard en omstreken. We zijn dus erg bekend in de regio. We hebben als NVM makelaar in Bemmel veel kennis van de lokale markt, en dat geeft voor jou de volgende voordelen:

  • Wij hebben veel contact met potentiële kopers
  • Zowel vanuit ons zakelijke als persoonlijke netwerk
  • We kunnen een goede verkoopstrategie voor je huis bepalen
  • Wij zijn als NVM makelaar betrouwbaar en betrokken
  • We kunnen eenvoudig en snel bij je thuis langskomen

Lees meer over hoe wij je huis verkopen >


Benieuwd welke mensen wij al blij hebben gemaakt met een succesvolle verkoop van hun huis in Doornenburg? Bekijk welke huizen wij recentelijk verkocht hebben in Doornenburg en omstreken.


Recentelijk verkocht in Doornenburg >
 

Makelaar Doornenburg Klarenbeek Vastgoed

Een huis kopen in Doornenburg

Heb jij je droomhuis gevonden in Doornenburg? Of wil je graag in Doornenburg en omstreken wonen, maar ben je nog druk op zoek? Wij helpen je graag verder als aankoopmakelaar. Laat een gratis zoekopdracht bij ons achter en blijf op de hoogte van alle nieuwe huizen die te koop komen in Doornenburg en in de regio. Of schakel ons in als aankoopmakelaar, en wij begeleiden de volledige aankoop van je huis. Wij zijn goed bekend in de regio, wat voor jou als koper de volgende voordelen heeft:

  • We zijn als NVM makelaar goed op de hoogte van het complete woningaanbod
  • We kunnen je veel vertellen over de regio Lingewaard
  • Je krijgt van ons deskundig advies voor de koop van je huis
  • We kunnen een goede inschatting maken van een realistische aankoopprijs. En we nemen de onderhandelingen voor je uit handen.

Lees meer over ons als aankoopmakelaar >


Ben je benieuwd naar ons woningaanbod in Doornenburg? Bekijk alle huizen die wij te koop hebben in Doornenburg, en filter meteen op jouw wensen: vrijstaand, met of zonder garage, woonoppervlakte of bouwjaar


Huizen te koop in Doornenburg >Huis taxeren in Doornenburg

Heb je net een huis gekocht in Doornenburg en vraagt de bank om een taxatierapport? Of ga je jouw hypotheek oversluiten? Ook daarvoor heb je waarschijnlijk een taxatierapport nodig. Een (NWWI) taxatierapport in Doornenburg mag alleen opgesteld worden door een taxateur uit Doornenburg en omstreken. Iemand die bekend is in de regio. Alleen een taxateur die bekend is in Doornenburg kan namelijk inschatten welke factoren de waarde van je huis beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingsplannen nabij de woning, of kennis over de bodem. Als NVM makelaar in Bemmel hebben wij voldoende lokale marktkennis om een betrouwbaar taxatierapport voor je te kunnen maken.

Wil je meer weten over ons werk als taxateur in Doornenburg?


Lees meer over woning taxeren >Gratis waardebepaling Doornenburg

Wil jij een gratis waardebepaling van jouw woning in Doornenburg? Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs!

Lees meer over een gratis waardebepaling >


Wonen in Doornenburg

Doornenburg wordt in één adem genoemd met het gelijknamige kasteel. Dé trots van de gemeente Lingewaard. Het onstaan van dit prachtige kasteel is onduidelijk. In 1046 wordt Dorinburc voor het eerst vermeld. In 1295 kwam het in bezit van ridder Willem van Doornenburg, ook wel Willem van Doornick genoemd. De geschiedenis van Doornenburg legt weinig spannende verhalen bloot. Toch heeft het dorpje in de splitsing van de Waal en het Pannerdensch kanaal voldoende historische ingrediënten in huis voor spannende verhalen. Echter, uit fort Pannerden is tijdens de Tweede Wereldoorlog slechts één kanonschot gelost. Kasteel Doornenburg is nooit belegerd geweest. De enige ‘gevechten’ worden geleverd door schutterij Gijsbrecht van Aemstel die met koninklijke goedkeuring in 1791 is opgericht. Jaarlijks houden de schutters in september het folkloristische koning- schieten. 
 
Riddergevechten waren er wel in 1968. Toen werd het kasteel één van de voornaamste locaties voor de opnames van de 12-delige televisieserie Floris. De Doornenburg figureerde in die tijd als kasteel Oldenstein. Vanuit het kasteel van Wolter van Oldenstein vochten Floris en Sindala tegen de hertog van Gelre die het kasteel van de familie van Rosemondt als tolhuis in gebruik had. Vijfendertig jaar later streek opnieuw een filmploeg neer voor de bioscoopfilm Floris. Nog steeds geniet De Doornenburg landelijke bekendheid en komen vooral vaders en zonen de sfeer van Floris en Sindala opsnuiven. 
 
Bekend is het kasteeldorp ook door het water. De oorsprong van het riviertje De Linge begint namelijk in Doornenburg. Het recreatieve Lingefietspad brengt fietsers weg van het autoverkeer van Doornenburg naar Huissen. Bij fort Pannerden splitst de Rijn zich in de Waal en het Pannerdensch Kanaal. Het fort maakt onderdeel uit van de Hollandse Waterlinie.
 
Doornenburg, gelegen aan de Linge, is zeker de moeite waard.


Wikipedia over Doornenburg

Onze Funda bedrijfspagina

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring